måndag 14 januari 2013

LOOKING DOWN ON THESE BRIGHT BLUE CITY LIGHTS


Dem tre svarta änkorna they say.
Det finns som ingen objektiv förklaring på hur freaking amazing jag mår at this moment. Det säger jag trots mina enorma smärtor i kroppen efter en allt för bra helg. Håller humöret uppe ändå liksom. Jag lyssnar på deppig musik utan att ens känna en vinpust av olycka, det mina vänner är faktiskt helt otroligt. Man sveps som regel alltid med pytte pytte på ett hörn, men inte nu. Skulle säkert inte ens känna mig ledsen om jag kikade på Titanic.
Hoppas inte det är något som få mig att framstå som någon slags hjärtlös människa eller nåt, för så är det ändå inte. Nej det är bara för höga doser av bra liv som hoppar runt och slår volter på ett väldigt tillfredsställande och välbalanserat sätt.
Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget, men det känns väl inte mer än rätt att skriva ner allt, publicera och försöka föra över en liten dos av all den här glädjen till alla andra. Har ändå inget annat för mig, lyxen att vara ledig på måndagar har sina fördelar. Speciellt för en sån som jag som utnyttjar den genom att sitta och dela med sig av livets la vida loca!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar