onsdag 8 augusti 2012

HAPPINESS ONLEY REAL WHEN SHARED

Tog en liten bloggrunda nyss, obligatoriskt någon gång i veckan då man har lite att göra. Hur som helst så fastnade jag på en. En kompis blogg. Pratade med henne igår, och jag blev så himla full av saknad att jag var tvungen att dunder stalka henne lite grann. Vet ni då vad jag hittar? En liten text tillägnad mig! Hon är så fin den där britta så oj oj oj. Blir så livlig när jag tänker på henne och mig tillsammans, och allt det där som bara riktigt riktigt bra vänner gör tillsammans. 
-Har fina vänner och några av dom är extra fina. Och bland dessa fina finns ett riktigt guldkorn - Linda.
Konstigt nog så träffades vi för första gången i 8:an då hon började i min klass och inte förns i slutet av 9:an började vi lära känna varandra.
Nu är hon den som vet mest om mig, känner mig bäst och hon vet precis vad jag behöver höra osv. Hon har stöttat mig, skrattat åt och med mig, vi har gråtit hos varandra, druckit med varandra, skrivit låtar och ramsor med varandra osvosvosv.
Hon är så fin.

Det är sånt här man blir sådär uppriktigt glad av att se. Tack Britta!
Du får mitt absoluta favorit citat som rubrik till ära. Du vet ju hur dålig jag är på att formulera mig när det gäller vissa saker.

2 kommentarer:

  1. Den vänstra bilden är mirakulöst mysig. Ni är så fina människor!

    SvaraRadera